ENGELEN CURSUS

 

 

Start: meteen na aankoop

Duur: 6 weken

Waar: Online

Kosten:  89 incl. BTW 

Engelen cursus

Je hebt je dromen niet voor niks

Als klein meisje voelde ik de zachte, beschermende vleugels van mijn engelen.  Elke keer ik hun nodig had, waren ze er voor me.  Ik had het maar te vragen. Alles verliep op een spontane, kinderlijke en natuurlijke manier.  Ik stelde me er absoluut geen vragen over, het was gewoon zo.

Met ouder worden kreeg ik regelmatig de opmerking dat ik nu veel te groot was geworden om te geloven in engelen.  Dat engelen niet bestonden en dat dagdromen voor niks goed was. Ik dwaalde meer en meer af van mijn Pad.

Tot ik mezelf jaren later terugvond in een liefdeloos huwelijk en helemaal opgebrand was. In die periode kreeg ik heel subtiele signalen en tekens.  In het begin had ik het zelfs niet door, maar ze werden sterker en sterker.  Mijn engelen waren er nog steeds.
Ik begon ze terug om hulp te vragen.  

Waarschijnlijk voel jij je ook aangetrokken tot engelen en heb je een of meer wensen die in je hart wonen en die je eigenlijk wilt gaan (be)leven. Maar misschien weet je niet hoe ?

Ik voelde me geleid door de engelen om deze cursus te ontwikkelen.  Met het doel om jou te helpen om nu precies dat te gaan doen.

 Ik geloof – en ik heb ondervonden- dat je dromen niet voor niets hebt. Dat je dromen belangrijke richtingaanwijzers zijn van je ziel, ook wel “zielendoelen” genoemd.

 Met andere woorden : dat wat je in je hart wenst maar waarvan je vaak denkt dat het te mooi is om waar te zijn.  En laat dit nu precies zijn wat voor jou weggelegd is in dit leven.  Het is jouw geboorterecht om je hartewensen te leven.

In de cursus die 6 weken loopt, leer je hoe je wonderen kunt creëren met je engelen en hoe je vervolgens je hartewensen kunt gaan beleven.  Hoe je eventuele blokkades of angsten die bij sommige van je zielendoelen omhoog kunnen komen, kunt loslaten.

 Je kunt je zielendoelen en hartewensen ontdekken als je contact maakt met je (ware) zelf en met wat er leeft in je hart.  Je beschermengelen zijn je persoonlijke hemelse helpers, aangesteld om jou te helpen bij het beleven van jouw hartewensen.

 Ik geloof dat je niet voor niets op deze aarde bent, maar dat je een taak of levensdoel te vervullen hebt.  Ik ben ervan overtuigd dat het leven altijd beter en leuker kan worden.  Door je authentieke Zelf te zijn, kun je jouw unieke talenten en passies met de wereld delen en zo jouw licht op de wereld werpen, terwijl je gaandeweg anderen kunt inspireren om hetzelfde te doen !

 Deze cursus is voor jou als je meer innerlijke rust en meer zelfvertrouwen wilt ervaren.  Als je meer uit het leven wil halen of behoefte hebt aan antwoorden op (levens)vragen.  Het goede nieuws is dat oplossingen dichterbij zijn dan je denkt…

Je beschermengelen zijn altijd bij je

Waarschijnlijk hebben ze jou naar deze cursus geleid 😉

In totaal gaan we 6 weken samen op weg met onze Engelen.

Prijs : €89 incl BTW

 

 

Schrijf je in voor de cursus ‘ENGELEN CURSUS’

En maak jouw dromen waar

Prijs nu : € 89 incl BTW

Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord om e-mailberichten van Godelieve te ontvangen. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

© Godelieve 2018