BOOTCAMP AFSTEMMEN

 

Start: meteen na aankoop

Duur: 3 theoretische lessen + 3 Q&A

Waar: Online

Kosten:  69 incl. BTW 

ONLINE BOOTCAMP
AFSTEMMEN

Leer je realiteit creëren

Het Bootcamp Afstemmen is het logische vervolg op het afstem journal :Be-lieve in yourself and unleash your true potential” en de Gratis Challenge.

Als je mijn Challenge hebt meegedaan dan weet je dat dat een voorproefje was op het échte werk !  In de Bootcamp gaan we verder en dieper.

Het Bootcamp is supercool ! Je leert stap voor stap je eigen realiteit creëren.Als je al een tijdje met afstemmen bezig bent, loop je tegen beperkingen aan. Het loopt niet zoals je zou willen, het komt niet zo snel of in de vorm die jij voor ogen had,…. Allemaal zaken die heel normaal zijn als je pas start met afstemmen.

Wat kan je verwachten van het Bootcamp ?

Het Bootcamp Afstemmen is het logische vervolg op het afstem journal :
Be-lieve in yourself and unleash your true potential” en de Gratis Challenge.

 Als je mijn Challenge hebt meegedaan dan weet je dat dat een voorproefje was op het échte werk !  In de Bootcamp gaan we verder en dieper.

 Het Bootcamp is supercool ! Je leert stap voor stap je eigen realiteit creëren.

Prijs nu : € 69 incl BTW

 

 

sneller en beter kunnen afstemmen met beter resultaat, door de Universele wetten te gaan toepassen kan je meer overvloed en rust in je leven aantrekken.

Informatie over de cursus

‘Bootcamp training Afstemmen’

Wat ga je 
leren in het Bootcamp?

 • In dit online bootcamp neem ik je mee aan de hand van 3 theoretische lessen rond de Universele wetten, beperkende overtuigingen, energie,..
 • Deze theoretische lessen gaan je helpen om beter te gaan afstemmen, je dromen en verlangens helderder te noteren, je beperkende overtuigingen ontdekken,…
 • Daarnaast zijn er 3 Q&A sessies (na elke les 1) waar de vragen die er tijdens de theoretische lessen naar boven komen, beantwoord werden.
 • De lessen en de Q&A ’s zijn allemaal opgenomen in februari 2017.

Voor wie is
deze training bedoelt?

 • Iedereen die het afstemmen beter onder de knie wil krijgen, iedereen die vragen heeft rond de Universele wetten en hoe ze leren implementeren, iedereen die meer wil weten rond beperkende overtuigingen en hoe hiermee om te gaan
 • Resultaten : je gaat sneller en beter kunnen afstemmen met beter resultaat, door de Universele wetten te gaan toepassen kan je meer overvloed en rust in je leven aantrekken.

De Online Bootcamp training is

 • niet geschikt als je al in overvloed leeft

 • niet geschikt als je al je droomjob hebt

 •  niet geschikt als je al je droompartner hebt

 • niet geschikt als je al je droomhuis hebt

 • niet geschikt als je al je dromen al hebt gerealiseerd

Draai de knop om! 

Jij bent ook je dromen waard

 

Jaren geleden las ik, zoals heel veel mensen, “The Secret”.  Ik werd er meteen door geraakt en probeerde de principes toe te passen in mijn dagelijkse leven. Spijtig genoeg wist ik toen nog helemaal niks over afstemmen, weerstand, blokkades, toelaten,.. en mislukte de poging grandioos. Ik dacht :”Wat een zever, dit werkt helemaal niet !”

Begin 2016 kwam ik er terug mee in contact. Op dat moment zat ik thuis met een depressie en op het randje van een burn-out.  Ik dacht : “Weet je wat, ik ga het een kans geven, wie weet werkt het nu wel.”

Ik ging ermee aan de slag , las enorm veel over Wet van Aantrekking en de andere Universele wetten en dompelde me er helemaal in onder. Uit de veelheid van informatie begon ik mijn eigen systeem te distilleren en zo werd mijn afstem journal :”Be-lieve in yourself and unlock your true potential” geboren !

Sinds ik mijn systeem in mijn leven toepas, is het 180° veranderd.

Ik ben ondermeer uit een relatie gestapt van 6 jaar die al meer dan 2 jaar “op” was, maar waar ik de moed niet vond om er een einde aan te maken en ben voor mijn droom gegaan die ik al koesterde sinds ik 16 jaar oud was : mijn eigen zaak in persoonlijke groei !

Ik gaf mijn vastbenoemde baan bij de overheid op en Be-lieve Coaching® en Be-lieve Academy® werden geboren !!!!

Nu, 1 jaar later later heb ik de man van mijn leven aangetrokken (4 bladzijden vol geschreven met de eigenschappen waar hij aan moest voldoen , hij had er maar 2 niet van de 250 die er opstonden), is mijn zaak ondertussen, wegens groot succes, omgevormd tot een vennootschap en leef ik elke dag het leven van mijn dromen.

Ik kan kopen wat ik wil, wanneer ik wil. Kan reizen zoveel ik wil, heb mijn ideale relatie en gezin en heb zo pas een villa gemanifesteerd die perfect tegemoet komt aan ons nieuw samengestelde gezin van 6 personen. 

Dit is de knop die ik heb omgedraaid :

“Ik ben al mijn dromen waard !”

 

Schrijf je in voor de cursus ‘BOOTCAMP AFSTEMMEN’

En leer je realiteit creëren

Prijs nu : € 69 incl BTW

Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord om e-mailberichten van Godelieve te ontvangen. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

© Godelieve 2018