PRIVATE MENTORING

Private Mentoring by Godelieve

Sacred Soul Circle - Godelieve

Jij bent ontworpen voor meer !

Mijn 1:1 private mentoring is beschikbaar met een minimum commitment van 3 maanden.

Het bestaat uit 2-wekelijkse 1:1 sessies waarbij mijn grootste doel is om jou meer in afstemming te brengen, te empoweren zodat jij onstopbaar wordt!

Om jouw volledige potentieel te gebuiken is het nodig dat je eerst jezelf compleet omarmt en je eigenliefde voelt stromen.  We gaan aan de slag met het opruimen en het herprogrammeren van je gedrag en natuurlijk leer ik je om in lijn te leven met jouw unieke Human Design.

Ik geloof 100% dat we allemaal hier op aarde zijn, om de lessen te leren die wij als ziel zelf hebben gekozen.  We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om ons eigen leven vorm te geven naar ons bester vermogen, met moed, doorzetting en veerkracht.

Ik, met mijn 3/6 profiel (leren door “vallen en opstaan”, veel ervaringen en experimenteren en daardoor op latere leeftij een Rol Model zijn)

En met mijn Bewuste Zon in de gate 60 (overkomen van limitaties en beperkingen) en mijn Onbewuste Aarde in de gate 3 (Transformatie door iets nieuws te creëeren uit de oude chaos), waarbij mijn enige 2 gedefinieerde kanalen, format channels zijn.

Dan weet je dat ik niet anders kan dan jou helemaal te transformeren door mijn energie.  Dat is mijn LEVENSWERK!

Transformatie is mijn Superkracht !  Het is wie ik Ben, tot in het diepst van mijn ziel.  Mijn energie transformeert jouw Zijn. Zodat jij anderen kan transformeren en jouw Unieke Zielsmissie op aarde kan leven!

Ben jij :

Er klaar voor om door jouw eigen plafond heen te breken?
Bereid om volledig zichtbaar te worden en jezelf aan de wereld te tonen?
Je bewust van de impact die jij kan hebben op heel veel mensen?
Toe aan een leven waarin jij bepaalt wat er gebeurt?

Private Mentoring by godelieve

Godelieve heeft de ongelooflijke bekwaamheid om mensen snel te transformeren!! Zij werkt met klanten om resultaten te creëeren waar ze nooit van hadden durven dromen.

Het is haar missie om te werken met de grootste leiders van onze tijd zodat zij hun grootste potentieel kunnen leven en miljoenen mensen kunnen inspireren om hetzelfde te doen.

Godelieve heeft meer dan 25 jaar ervaring in coaching, communicatie, business en Human Design.  Ze is gekwalificeerd in Quantum Human Design en Quantum Alignment.  Ze is een “nerd” die constant aan het studeren is om nog meer waarde aan mensen te kunnen geven.

Ze is een intuïtief Reader en voelt mensen haarscherp aan door middel van haar heel open Design.

Gedurende de 3 maanden van onze 1:1 mentoring sta ik volledig voor jou ter beschikking. Concreet betekent dat dat je onbeperkt (op weekdagen) toegang tot mij hebt, zodat je tussen onze calls kan inchecken als je daar behoefte aan hebt of als de angst ineens naar bovenkomt, je je hand naar mij kan uitreiken.

Ik werk enkel met die mensen die moedig genoeg zijn om hun Design volledig te omarmen!

Er zijn veel te veel mensen die niet doen waarvoor ze geboren zijn omdat ze zich laten tegenhouden door hun angsten, of omdat ze vast zitten in de manier van dingen doen zoals ze altijd hebben gedaan, en in de val trappen van te veel nadenken en daardoor niet hun autoriteit en/of strategie volgen.  Zodat ze elke keer opnieuw tegen teleurstellingen aanlopen.

We leven in een tijd van massieve transformatie en groei, waarbij we “wakker worden geschud” en niet langer meer aan de kantlijn kunnen blijven staan.

Je wordt nu geroepen om je Zielsmissie en Levensdoel als Ziel op Aarde ten volle te gaan leven!

Met jouw Unieke stem.

Dat vraag moed en doorzettingsvermogen om je Authentieke Zelf te omarmen én te leven in een wereld waar we constant beoordeeld worden door anderen

Het is tijd om je angst je niet langer te laten tegenhouden in het leven van jouw grootsheid en authenticiteit.

Ik weet 100% zeker dat we onze volledige potientieel kunnen leven als we de juiste kennis, ervaring en begeleiding hebben zodat we uit ons hoofd kunnen komen en ons terug kunnen verbinden met ons hart.

Ik heb geleerd dat mensen hun denken kunnen veranderen en hun brein kunnen herprogrammeren zodat ze klaar zijn voor succes, geluk en vervulling.  Door je Unieke Human Design te eren, word je de meest authentieke en meest krachtige versie van jezelf.

Review van Kristin Van den Bogaert

Wanneer ik het aangaf, zonder het zelf te beseffen kwam Godelieve op mijn FB pad. De duwtjes die je krijgt om toch door te zetten naar iets hoger zijn gewoon juist. De twijfel die je voelt, voelt zij ook . Ze gaat rechtdoor en is eerlijk in wat ze voelt en wat ze aangeeft. Haar idee om ooit Moeder Theresa te worden is gelukt maar dan iets moderner. Voila, dat is wat ik vind.

Review van Carine Voordeckers

Godelieve is een krachtige dame die in elke rups een vlinder ziet. Zij heeft de potentie om deze rups in je leven zich te laten ontplooien. Het enige wat jij mag doen is ja zeggen tegen jezelf. Het is een heel mooi proces met de weerstand. En in juist die weerstand ligt jouw groei. 

Dream Believe Achieve - gratis e-book - Godelieve

Voor Wie ?

Ik werk met klanten die klaar zijn om de sprong te wagen, die klaar zijn om altijd tegen dezelfde dingen aan te lopen, die klaar zijn met dezelfde bullshit dat hun al jaren tegenhoudt en die voelen dat er een grotere versie van zichzelf aan de andere kant wacht.

 

  • Mijn 1:1 mentoring is voor jou de juiste keuze als je klaar bent om je carrière en je leven naar het volgende niveau te brengen
  • Mijn 1:1 mentoring is voor jou de juiste keuze als je weet dat je jezelf tegenhoudt en dat je dat beu bent!
  • Mijn 1:1 mentoring is voor jou de juiste keuze als je weet dat angst maakt dat je niet de stappen neemt die nodig zijn en je weet dat het tijd is om je daarover te zetten, zodat je anderen mensen kan gaan helpen

 

Als jij klaar bent om de beste versie van jezelf te worden, meester te worden vor je carrière en je klaar bent om een blijvende indruk achter te laten, door het leiden van jezelf zen anderen, boek dan nu je gesprek met mij in via de onderstaande knop, om te voelen of we bij elkaar passen.

Meest gestelde vragen

Wat is private Mentoring by Godelieve?
Private Mentoring met Godelieve is een investering in jezelf waarme je je door Godelieve persoonlijk laat begeleiden.

Godelieve begeleidt maximum 5 mensen op dit hoge niveau.

De minimum commitment is 3 maanden.

Private Mentoring is intensief en transformerend.

Je hebt elke 2 weken een gesprek met Godelieve waarbij ze je Human Design als leidraad gebruikt om jouw heel persoonlijk te begeleiden in het implementeren van waar jij hiervoor op aarde bent.

Tussen de sessies door heb je onbeperkt toegang tot Godelieve via Telegram of What’s App (weekdagen).

Is dit wel geschikt voor mij?
Je bent druk met je bedrijf, druk met je leven.

Voor je het weet, is er weer tijd voorbij gegaan en ben je druk, druk, druk geweest.

Maar waarmee?

Wanneer ga jij de stap zetten naar wat je echt wilt doen en wie je echt wilt zijn?

Wil jij het beste uit jezelf halen, er voor gaan?

Alles leren om sky high te gaan?

Dan is Godelieves private mentoring voor jou! Laat mij weten dat jij kandidaat bent. In een gesprek dat wij voorafgaandt hebben, wordt duidelijk of jij dit geweldige groeiproces kunt gaan meemaken.

Als jij kiest voor Godelieves Private Mentoring, ga je een intensief traject van minimum 3 maanden aan.

Elk traject kan verlengd worden in onderling overleg met Godelieve na de initiële 3 maanden.

Hoeveel tijd kost Private Mentoring by Godelieve?
Het traject zelf is minimum 3 maanden.
Ik vraag van mijn Private Mentoring klanten een grote inzet en commitment.
Hoe meer jij je inzet, hoe meer je uit dit fantastische traject zult halen.

We hebben een 1:1 gesprek met elkaar, elke 2 weken waarbij ik je tools, handvaten en inzichten geef, gebaseerd op wat ik intuïtief doorkrijg en je persoonlijke Human Design.

Je kan me in de periode tussen de gesprekken onbeperkt bereiken via Telegram of What’s app.

Welke investering doe ik met Private Mentoring ?
De waarde van dit traject is onbetaalbaar.

Maar de investering die ik van jou vraag is: €1111,- per maand voor minimum 3 maanden (totaal = €3333 voor 3 maaden)

Wat je daarvoor terugkrijgt, is dat jij je Authentieke Zelf gaat leven en je Zielsmissie en Levensdoel kan gaan neerzetten op de manier die bij jou past.

Binnen korte tijd heb jij je investering alweer terugverdiend.

Ik heb nog meer vragen. Waar kan ik die stellen?
Vragen? Twijfels? Neem contact op!

Stuur een e-mail aan:

team@godelieve.com

© Godelieve 2018