Vaak horen we spirituele teachers zeggen : “Volg gewoon je ziel, die weet de weg”

 

Maar wat wil dat nu eigenlijk zeggen ?

Wat betekent dat, je ziel volgen ?

En wat is je ziel dan eigenlijk ?

 

Je ziel is het onlosmakelijk deel van jou dat over alle grenzen van tijd en ruimte met je mee is gereisd.

Dat in alle vorige en al je volgende levens bij je zal zijn.

Het is de essentie van je wezen, van je kern, van je zijn

 

In je ziel zitten al je ervaringen (goede en slechte) van je vorige en volgende levens opgesloten (immers alle tijd is NU)

Elke keer als je een ervaring hebt in dit leven, heb je zelf de keuze hoe je daar naar kijkt en hoe je erop reageert.

De reactie op zelf is neutraal, maar de betekenis die we er met ons menselijk deel (ons verstand) aan geven, bepaalt of we het ervaren als positief of negatief

 

Door de reactie te geven, vaak onbewust, wordt die opgeslagen in je ziel.  Je kan dat als een soort grote databank zien waar alle gegevens over jou te vinden zijn.  

 

Je ziel gaat je op basis van wat je hebt opgeslagen of waar je je energie op richt (onbewust), de ervaringen in je leven aantrekken die je helpen om je karma op te lossen.  

Dat klinkt misschien heel raar, maar door de levens heen hebben we karma opgebouwd (goede en slechte).  Elke ervaring, reactie, bouwt verder aan dat karma.

 

Karma afbouwen doe je door je bewuster te worden van wat je doet, van wat je denkt, van wat je voelt, van waar je je aandacht op richt.  

Door meer en meer bewust te worden, ga je merken dat een situatie die je eerst als negatief of zwaar ervaarde, vaak juist een groei moment is waarmee je wordt uitgenodigd om anders naar dingen te gaan kijken.

 

Je perspectief te veranderen, zodat de energie vrij kan stromen en je het niet meer als zwaar aanvoelt, maar juist de bevrijding erdoor ervaart.  Op die manier laat je oude karma los en heel je jezelf

 

Het volgen van je ziel wil in deze zin zeggen dat je erop vertrouwt dat ALLES altijd voor je HOOGSTE GOED is.  Dat niets zomaar gebeurt, en dat er GEEN TOEVAL bestaat.

 

Alles wat er gebeurt, is met een hogere reden (die we als mens niet kunnen zien of weten) en vaak wordt de échte reden pas jaren later duidelijk voor jou

 

Maar door meer en meer te vertrouwen op je Ziel, op de leiding die ze je geeft, en daardoor meer te vertrouwen dat de juiste omstandigheden, de juiste personen, de juiste ervaringen,… steeds op je pad zullen komen.  Al is het vaak in een heel andere vorm dan we zelf zouden denken en dat maakt dat we ze vaak niet meteen herkennen. Ga je de kracht van je ziel ervaren. 

 

Ga bij alles wat je doet, bij alles wat je denkt en voelt, bij elke reactie die je geeft, bij elke beslissing die je maakt, jezelf de volgende vraag stellen : “Wat zou liefde doen ?”

 

Dat is een mooie leidraad om je leven op een authentieke manier te leven, met integriteit

 

Wat zou liefde doen ?

Welke reactie zou liefde geven ?

 

In mijn eigen leven kan ik op deze manier nu zien dat mijn zware verleden vol misbruik en pijn, mij hebben gemaakt tot de persoon die ik nu BEN.  

Dat alles wat mij “overkomen” is, nodig was om tot de verdieping te komen in mijn ziel, in mijn connectie met de Bron en het Universum.

 

Dankzij mijn zware verleden, heb ik de kracht en de moed gevonden om door de pijn te gaan, mezelf te vergeven, anderen te vergeven en nieuwe, betere en liefdevollere keuzes te maken voor mezelf en anderen

 

Dat is wat liefde zou doen.

 

 

 

 

Become a Self-Love Warrior !

 

Afstemmen op de Bron van Al wat Is…

 

Liefde laten stromen door je Zijn, door je leven, door je Ziel

Je Licht op de Wereld laten schijnen zodat je je missie kan leven

 

Deze cursus gaat door van 3 mei tot en met 6 mei 2021 

 

 

Become a Self-Love Warrior 

 

4 dagen

4 livestreams

 

Deep Dive in your Soul

Acitvatie van je essentie

Meditaties

 

Investering is normaal 999 euro maar omdat ik het IEDEREEN wil gunnen om deze krachtige activaties te ontvangen, geef ik je nu de mogelijkheid om mee te doen voor maar 44 euro 

 

Wil je deelnemen ?

 

Stuur me een mail : team@godelieve.com en ik maak je factuur voor je in orde

 

Je ontvangt de volledige cursus, INCLUSIEF de opnames !

 

%d bloggers liken dit: