Maak gratis je persoonlijke Human Design Chart

Maak gratis je persoonlijke Human Design Chart !

 

Vul alle velden in, vink het vakje aan naast “Nieuwsbrief voorwaarden” en klik op : “Bekijk je chart”

Je chart gaat daarna verschijnen.

Je kan je chart downloaden door op “Download Chart te klikken”

De gebieden in de tekst onder de chart die fel roos gekleurd zijn, zijn gebieden waar je op kan klikken en een video kan aankopen waarin ik je uitleg wat dat voor jou betekent. (bijvoorbeeld: type, autoriteit,…)

Met het downloaden van de chart, geef je me toestemming om op mijn mailinglijst terecht te komen.

Je kan je op elk moment terug uitschrijven.

Ik zal je nooit spammen of je gegevens aan anderen doorgeven.

Jouw Reis in je Human Design start hier!

 

Geen idee waar je van start moet gaan nu je je Human Design chart hebt bekeken ?

Of misschien ben je al een tijdje op zoek naar meer richting op je reis ?

Je bent hier op de juiste plaats!

Godelieve biedt individuele coaching aan op basis van je persoonlijke human design

Boek snel en makkelijk via de onderstaande knop je individuele sessie met Godelieve 

Wat is Human Design ?

 

In de onderstaande video geef ik je graag wat meer uitleg over Human Design.

Ik bespreek : 

  • Wat het is
  • Wat je ermee kan doen
  • Hoe het ontstaan is
  • Hoe je je chart kan lezen
  • Welke verschillende types er zijn
  • Wat strategie is
  • Wat autoriteit is
Review van Shirley Van Beylen

Godelieve is een experte in alles wat ze doet! Haar missie om mensen te helpen om het leven van hun dromen te creëren krijgt elke dag meer vorm. Geen valse beloftes over hoe zij je leven gaat veranderen, nee dat moet je zelf doen, maar met de unieke tools die zij je aanreikt komt je leven in een stroomversnelling terecht! Lieve Godelieve, dankjewel voor alles wat je doet!

Review van Marleen Figeys – Deep Dive Human Design Basis Reading 

Dit weekend zat ik op een wolk! De echte reden: Mijn Deep Diving Human Design Reading met Godelieve op vrijdag! Nu vroeg ik me met een bang hartje af wat ik nog te weten zou komen. Verbluft was ik! Veel geheimen die in mijn binnenste bewaard zaten..  En die alleen mijn partner kent … die werden mij verteld nav mijn chart.. De reading duurde meer dan 1 ½ uur. Ik kwam zoveel dingen te weten over mijn kwaliteiten en schaduwkanten. En waar ik nog aan kon werken. Het borrelde ! Twijfels en angsten , daar moet ik doorheen.  Het heeft al zolang geduurd dat ik me daardoor liet tegenhouden. Als toemaatje vond ik nadien een hoop affirmaties die aansloten op de besproken gates in mijn mailbox. Geweldig.  Opwaarts, onbevreest en met vertouwen! Enorm dankbaar dat ik deze reading heb gehad.  Dank je Godelieve voor je overvloedig opzoekwerk en het respectvol overbrengen!

 

Review van Antonella Bomboi – Deep Dive Human Design Basis Reading 

Bedankt voor de duidelijke en heldere persoonlijke Human Design Reading.  Top, zou iedereen moeten doen …
 
Je komt te weten: Hoe zit jij als mens in elkaar. Het geeft je inzicht waarom soms communicatie met anderen niet lukt of juist hoe je het moet doen om succesvol te leven met elkaar …  Persoonlijk heb ik ontzettend veel aan deze Reading gehad, als je geïnteresseerd bent in iets dat verder gaat dan astrologie, kaartleggen…
 
Hoe interessant is het om jezelf en je natuurlijke aard, beter te leren kennen en om op deze manier bewuster door het leven te gaan.
Heel veel praktische handvatten en meer inzicht in mijn persoonlijk profiel gekregen om keuzes te maken die bij me passen.
Waardoor ik meer begrip voor mezelf én mijn omgeving gekregen heb en nog meer naar mijn design ben gaan leven.
 
Bedankt Godelieve en lieve mensen de Human Design Reading is een aanrader ❤️?
Review van Caro Delissen – Deep Dive Human Design Basis Reading 

Lieve Godelieve, vorige week Deep Dive Reading gehad met jou.  Je hebt zovelvee kennis met me en over me gedeeld.  Je vraagt een paar belangrijke dingen zoals geboortedatum, tijd en uur.  Vandaaruit heb je zoveel wat je hebt bestudeerd en besproken.  Het ontroerde me mij, wat je me hebt aangegeven.
Ook daar waar nog te leren is, spreekt me aan.  Fijn dat het is opgenomen zodat je het ten alle tijden nog kunt herbekijken. Het is geweldig om op deze wijze al zo veel keniis van jou door te krijgen waar je echt meer verder kan.  Twijfel niet, ga naar Godelieve, ze kan je zoveel vertellen over je Human Design.
Dank je lieve Godelieve, ik ben er zo blij mee  <3 
Review van Annemie Espenhout 

Lieve mensen, toen ik met Godelieve begon had ik een supergoed gevoel.  Ik ben gestart met een gratis cursus.  Daarna werd ik zo begeesterd door Godelieve, de energie, de kracht, die ze uitstraalt is immens.
Lieve Godelieve, alles wat ik vroeg om aan te trekken : werk, liefde, een lieve partner, geld, … het komt er gestaag aan. Ik heb op een goede maand een nieuwe job gemanifesteerd en ook gekregen.  Het werkt.
Het leven is super.  Dank u wel lieve Godelieve om me de tips en tricks te leren.  Ik zweef en ben in een stroomversnelling terecht gekomen.  Ik val van de ene verbazing in de andere.
Dus lieve mensen geef niet op, geloof dat het kan.  Als ik het kan, kunnen jullie het ook.  
Dank je wel Godelieve voor het vertrouwen, de liefdevolle schop onder mijn kont.  

Godelieve

Human Design Expert en Mentor

Godelieve is Human Design Experte en een krak in het zien van jouw Unieke Zielsmissie.

Ze heeft haar exclusieve Human Design Membership opgericht omdat ze zo vaak de vraag kreeg van mensen naar “hoe” ze hun Design konden gaan leven.

Deze Membership heeft de focus gekregen op experimenteren en het belichamen van jouw Unieke Design.

Zodat je de resultaten die voor jou mogelijk zijn, makkelijker in je leven kan aanpakken.

 

Godelieve is gecertificeerd Quantum Human Design Experte en gecertificeerd Quantum Alignment Healing Experte.

Ze is ook Gene Keys Guide en volgt constant bijkomende cursussen op gebied van persoonlijke groei en spirtiuele ontwikkeling

 

Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring met spirituele ontwikkeling en is met haar zeldzame 3/6 profiel, hét Rol model op gebied van belichaming en experimenteren met Human Design.

 

Godelieve is sinds 2017 gelukkig getrouwd met haar tweede echtgenoot Peter, nadat haar eerste echtgenoot Francis in 2010 uit het leven stapte en haar achterliet met haar 2 toen nog heel jonge dochtertjes.

 

Ondertussen is ze mama en plusmama van 4 kinderen : Evelyne (22), Isabell (19), Norah (17) en Elias (13)

 

Ze woont in de Antwerpse Kempen, in de natuur met haar man, kinderen en haar dieren :poezen : Nelleke, Ella en LuzMilla en haar hondje Woody.

© Godelieve 2018