Kaart 1 : Hier en Nu 

Kaart 2 : Zielsverwanten

Kaart 3 : Tijd voor een Dutje in Bescherming

 

Livestream Replay onderaan deze blog

 

 

Ik had vorige week, tijdens het journalen, ineens een idee om een Masterclass te doen rond de 6 lijnen in ons Human Design, die samen, in 12 verschillende combinaties ons “profiel” bepalen.

 

Ons profiel in Human Design geeft aan wat ons doel en onze missie hier op aarde is.  Zo boeiend om daarmee bezig te zijn.

 

Ik stelde de vraag op mijn Facebookpagina en mailde enkele mensen, immers ik ben een Generator van type en dat wil zeggen, dat ik altijd moet wachten op iets in de buitenwereld om op te reageren voordat ik actie mag ondernemen. 

 

De ongelooflijke enthousiaste reacties die ik kreeg, gaven mij het signaal dat het inderdaad de juiste tijd was om de masterclass aan te bieden. 

 

Daarom heb ik besloten om ze in te plannen.

 

De gratis Masterclass : “De 6 lijnen in je Human Design en hoe ze jouw Unieke Levensdoel beïnvloeden” gaat door op dinsdagavond 22 juni om 19 uur. 

 

Je kan je registreren om deel te nemen via deze link : https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0vfumhrTkoEtUkw0m-_cmnhMK_MJpQodZ0

 

Zorg dat je dat zeker doet, want de plaatsen zijn gelimiteerd tot 100 deelnemers (en er zijn er al meer dan 80 geregistrerd)

 

Zet de datum en uur in je agenda

 

 

Ik kijk ernaar uit om je meer te leren over de 6 lijnen in Human Design en hoe dat jouw unieke levensdoel op aarde beïnvloedt.