Enkele dagen geleden had ik het al over onze emotionele handtekening en onze “niet-zelf” thema’s in Human Design.  Vandaag ga ik hiermee verder.

Vandaag wil ik meegeven dat ik de emotionele handtekening en het “niet-zelf” thema niet zie als een soort van bewijs dat je het leven “juist” of “fout” leeft.

Het enige wat ons leven “fout” kan doen voelen, is de manier waarop we zelf denken over het leven.  

Je leeft al je purpose.  

Human Design en het kennen (en vooral belichamen) ervan, gaat je helpen om sneller terug recht te staan na tegenslag, maakt dat je meer helderheid krijgt over waarom je hier bent, wat de thema’s zijn die in je leven belangrijk zijn, op welke manier je best beslissingen neemt (maar als je dat niet volgt, gaat er niets “slechts” gebeuren, je gaat waarschijnlijk gewoon een grotere “omweg” nemen naar de uitkomst)

Je design leven is niet een bewijs van verlichting, of van je waarde

Dat betekent dat de emotionele handtekening en de “niet-zelf” thema’s niet hoeven gebruikt te worden als een soort van morele graadmeter

Ze laten ons wél zien waar we onze Goddelijke Geschenken ontvangen en waar we in weerstand zijn zodat we er niet voor open staan en ze niet kunnen ontvangen

Als je je Goddelijke Geschenken ontvangt, dan zal je leven een match zijn met je emotionele handtekening.

En, als je geblokkeerd bent en daardoor ze niet kan ontvangen, dan zal je leven vaak het emotionele thema vertonen van je “niet-zelf”.

Dus, wat zijn nu de specifieke Human Design emotionele handtekeningen en “niet-zelf” thema’s voor de 5 verschillende types ?

Generator : frustratie – tevredenheid (satisfactie)
Als je als Generator, je Goddelijke Geschenken ontvangt, dan zal je een attitude van tevredenheid in je leven hebben.  En als je weerstand ervaart tegen de geschenken, dan zal je een attitude van frustratie ervaren.

Manifesting-Generator : frustratie & boosheid – tevredenheid
De Manifesting-generator is technisch gezien niet echt een apart type, maar een subtype van de generator.
Dat wil zeggen dat hun emotionele handtekening en “niet-zelf” thema bijna identiek isaan dat van de generator, maar er wordt wat “boosheid” bij gegooid wat ze hebben van hun manifesting kant. En voor alle duidelijkheid, boosheid is gewoon de vergrote versie van frustratie

Projector : bitterheid – succes
Als je als Projector je Goddelijke Geschenken ontvangt, dan heb je een attitude van succes in je leven.  Als je er weerstand tegen ervaart, dan heb je een attitude van bitterheid.

Manifestor : boosheid – vrede  
Als je als Manifestor je Goddelijke Geschenken ontvangt, dan heb je een attitude van vrede in je leven.  Als je er weerstand tegen ervaart, dan heb je een attitude van boosheid

Reflector : teleurstelling – verrassing
Als je als Reflector je Goddelijke Geschenken ontvangt, dan heb je een attitude van verrassing in je leven.  Als je er weerstand tegen ervaart, dan heb je een attitude van teleurstelling

Ik raad je van harte aan om eens een kijkje te nemen naar je eigen leven en te gaan kijken waar je merkt dat deze thema’s in je leven naar boven komen.

Stel jezelf de vraag :
Ben ik (niet-zelf thema) in mijn leven ?
Waarom ben ik (niet-zelf thema) ?
Welke emoties, acties en resultaten zijn het gevolg van mijn (niet-zelf thema) in mijn leven ?

En stel dezelfde vragen, maar dan met je emotionele handtekening.

Dit zijn allemaal kleine aanwijzingen die je vertellen of je je energie op een “correcte” manier gebruikt of niet en of je komt opdagen in je leven op een manier dat je Goddelijke Geschenken kunnen komen.

 

Wil je graag meer inzicht krijgen in je persoonlijke Human Design Chart ?

Dan kan je bij mij je Deep Dive Soul Reading inplannen.
Link : Boek je persoonlijke Deep Dive Soul Reading met Godelieve in

 

Nog geen idee wat je type is ?

Maak GRATIS je persoonlijke Human Design Chart op mijn website 

Link : Human Design Chart maken

 

Human Design, emotionele handtekening, niet-zelf thema, schaduwkant, manifestor, generator, projector, reflector, manifesting-generator, godelieve, Human Design expert, deep dive soul reading,