De ontvankelijke 

In de eerste gate was het mannelijk aan het doen, creëren en de expressie van het Zelf, de energie van kracht.  Een onhoudbare maar impactvolle manier die behoefte heeft aan gezien en gehoord worden.  Die verandering en creativiteit kan anderen inspireren.

De tweede gate is het consistent weten dat JIJ alles hebt wat je nodig hebt om te creëren in het Quantum.

Dit is de gate van het Hogere Weten

Dit is de meest archetypische vrouwelijke gate, het is altijd de vrouw geweest die de richting bepaalt.

Dit is de energie van het bezit nemen van je krachtige, consistente en duurzame energie die leiding geeft aan de richting van je leven en het weten van welke bronnen jij nodig hebt om je richting en doel in het leven te vervullen.

Dit is energie die anderen kan leiden in de richting van liefde, schoonheid en het doel van hun eigen creatieve ambities. 

Jouw visie gaat een nieuwe richting voorwaarts uitlokken en het weet wat de bronnen zijn die nodig zijn voor die nieuwe richting.

Mensen met de 2de gate gedefinieerd zijn goed in het managen van rijkdom, materiële zaken, houden van geld en zijn goed in het creëren van een financieel fundament met de resultaten die ze behalen vanuit de Gate 14.

Herkenbaar ? 

Laat me het weten in de commentaar

Word lid van Godelieve’s Human Design Membership waar je een analyse van elke gate krijgt op 3 verschillende manieren (mijn interpretatie, de I-Ching en de Gene Keys versie met de schaduw, geschenk en de Siddhi), zodat je heel helder weet waar de gate voor staat en hoe ze bij jou in je unieke chart tot uiting komt. 

We doen elke maand 2 live calls via Zoom en nog vele andere leuke dingen, zoals HOT SEATS waar je de kans hebt om door mij aan de hand van je Human Design chart, gecoacht te worden. 

Meer weten ?

Neem een kijkje via deze link : https://www.godelieve.com/godelieves-human-design-membership-unlock-your-design-2/