Gate 21: Gate van de Schatbewaarder

Deze gate loopt van het hart/ego centum in de Human Design Chart wat betekent dat het een grote impact kan maken, als je deze energie heel intentioneel gaat gebruiken.

Jij hebt de behoefte om je in controle te voelen, over situaties, dingen en anderen.

Dit kan zich, in de schaduwkant uiten, als een “controlefreak” zijn, waarbij je op een ongezonde manier navigeert van je ongezonde ego en angst en dat resulteert in heel veel stress.

Dit is een energie die we nu, in de huidige energiecrisis, heel erg naar boven zien komen in de media en in de maatschappij.

Maar die schaduwkant kan zich ook uiten door juist heel onderdanig te zijn, en absoluut geen enkele controle te willen hebben over je leven, anderen alles voor je te laten beslissen.

Wat we ons mogen realiseren is dat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel – en als we onze collectieve geschenken en ons authentieke zelf, allemaal zouden omarmen, waarbij we onze conditionering los laten en van ons af gooien – dan zou er geen enkele noodzaak meer zijn voor status en controle.

Autoriteit zou dan vanzelf en automatisch gegeven worden aan diegene die de rol heeft, om dat stuk te vervullen.  En iedereen zou zijn afgestemde plaats innemen. 

Deze gate is gebaseerd in het Tribal Circuit, wat betekent dat het energie is, die zowel anderen ten dienste moet staan, als jezelf.  Zoals het gezegde: “Geef wat je zelf wil ontvangen.” 

Het is door in controle te zijn over je eigen bronnen en leven, dat je succesvol kan zijn.  

Jij bent voorbestemd om anderen te dienen, alhoewel, als jij probeert om macht te nemen of anderen probeert te controleren, zonder daarbij je strategie en autoriteit te volgen, kan je veel weerstand tegen komen. 

Gate 21 is onderdeel van de “Money Channel” en is een materieel gedreven gate, waarbij het voor jou belangrijk is om controle te hebben over de manier waarop je geld verdient.

Contempleer de thema’s van deze gate, ongeacht of ze gedefinieerd is in je chart of niet (onthou: we hebben allemaal de héle chart).  

Heb jij gate 21 in je chart?

Hoe ervaar jij deze ?

Laat het me maar weten

 

 

Wil je me graag vragen stellen over Human Design?

Dat kan!

Elke 2de donderdag van de maand, doe ik een gratis live call in mijn gratis HEARTBEAT groep: “Godelieve’s Badass Spiritual Babes by Design”

Nog geen lid?

Je kan je lidmaatschap via deze link aanvragen: “Godelieve’s Badass Spiritual Babes by Design”

Donderdag 12 januari beantwoord ik er tussen 10 en 10:30 al je vragen.

Zie ik je daar?