WELKOM BIJ UNLOCK YOUR DESIGN

Ontdek wie jij écht bent!

Dit is voor jou dé plaats om te zijn 

als je voelt dat je op het punt staat van iets groters in je leven, 

maar je niet weet hoe je de sprong moet wagen!

Unlock your Design helpt je om de leegte op te vullen tussen 

waar je nu bent

en waar je naartoe wil.

Ontdek de vrijheid en overvloed die je ontvangt van het leven 

in lijn met je Design van wie jij écht bent!

Human Design is dé snelste manier 

om de tastbare resultaten waar je zo naar verlangt… 

in je leven, je business, 

zoals de overvloed, de impact en de prachtige relaties,… 

te krijgen.

Maar….

teveel mensen blijven hangen in de “kennis” van Human Design

…..

omdat bijna niemand het experiment aanleert 

In Unlock your Design – Godelieve’s Human Design Membership zal je :

 

LEREN hoe je in afstemming leeft met jouw unieke design zodat je de vrijheid kan ervaren van zijn wie je écht bent

 

STOPPEN met worstelen en proberen om succesvol te wordenen starten met betaald worden voor doen wat je graag doet 

 

VOEL je de energie, de purpose, creativiteit en vreugde die komt van in afstemming te leven, zodat je de impact kan hebben die je weet dat je hier bent om te maken waar je naar verlangt en weet dat je die waard bent

 

GEEF je jezelf TOESTEMMING om je Authentieke Zelf te zijn en heb je vertrouwen rond je eigenwaarde en groeit je zelfvertrouwen

 

HEEL je je oude patronen en LAAT je ze LOS en ga je aan de slag met gedragingen, overtuigingen en identiteiten die je niet langer meer dienen en die je tot nu toe hebben tegen gehouden om je échte succes te creëeren

 

BOUW je gezonde relaties met jezelf en anderen door het kennen van je eigen design en door het in staat zijn om iemand anders zijn design, te ontcijferen

Ben jij :

Er klaar voor om te weten wat jezelf kennen werkelijk betekent?
Jouw blokkades te doorzien en er doorheen te breken?
Je te omringen door mensen die zich op hetzelfde niveau bevinden als jij?
Toe aan leven vanuit overvloed, flow en moeiteloosheid??

Vanuit jouw Unieke Desing? 

Voor wie is Godelieve’s Human Design Memberhsip :”Unlock your Design” bedoelt?

Dit is voor jou als :

 

 • Je een coach bent die je klanten wil helpen met in afstemming te leven 
 •  Je een Human Design junkie bent die meer wil leren over het belichamen van je eigen design en anderen hun design wil leren ontleden
 •  Je je eigen business wil starten of er al een hebt
 •  Je je relaties wil verbeteren (en de juiste wil manifesteren)
 • Je je Human Design wil leren belichamen en klaar bent om het experiment, dat Human Design is, écht aan te gaan 
 • Je je purpose in je leven wil vinden 
 • Je betekenis aan je leven wil geven 
 • Je al andere Human Design of spirituele zaken hebt geprobeerd,  maar het heeft niet gewerkt 
 • Je moe bent van dezelfde dingen die je overal vindt en die je vertelt wie je bent en hoe je je zou moeten gedragen en dat resoneert niet meer met jou, omdat je weet dat je een UNIEK WEZEN bent dat NIET in een hokje past
 • Je op zoek bent naar TASTBARE RESULTATEN, niet enkel een hoeveelheid aan informatie
 • Je een betere vriendin, ouder, partner wil worden en je ZELF LIEFDE wil cultiveren
 • Je klaar bent om je eigen GURU te worden en te experimenteren met je genius 
 • Je gedreven, coachable en klaar bent om je oude stukken te helen 

WORD LID VAN GODELIEVE’S HUMAN DESIGN COMMUNITY

Van deze community gaat je ziel stralen!

De Membership wordt begeleid door Godelieve

Godelieve

Godelieve is Human Design Experte en een krak in het zien van jouw Unieke Zielsmissie.

Ze heeft deze Human Design Membership opgericht omdat ze zo vaak de vraag kreeg van mensen naar “hoe” ze hun Design konden gaan leven.

Deze Membership heeft de focus gekregen op experimenteren en het belichamen van jouw Unieke Design.  Zodat je de resultaten die voor jou mogelijk zijn, makkelijker in je leven kan aanpakken.

 

Godelieve is gecertificeerd Quantum Human Design Experte en gecertificeerd Quantum Alignment Healing Experte.  Ze is ook een Gene Keys Guide en volgt constant bijkomende cursussen op gebied van persoonlijke groei en spirtiuele ontwikkeling

 

Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring met spirituele ontwikkeling en is met haar zeldzame 3/6 profiel, hét Rol model op gebied van belichaming en experimenteren met Human Design.

 

Godelieve is sinds 2017 gelukkig getrouwd met haar tweede echtgenoot Peter, nadat haar eerste echtgenoot Francis in 2010 uit het leven stapte en haar achterliet met haar 2 toen nog heel jonge dochtertjes.

Ondertussen is ze mama en plusmama van 4 kinderen : Evelyne (22), Isabell (19), Norah (17) en Elias (13)

Ze woont in de Antwerpse Kempen, in de natuur met haar man, kinderen en haar dieren : poezen : Nelleke, Ella en LuzMilla en haar hondje Woody.

Review van Shirley Van Beylen

Godelieve is een experte in alles wat ze doet! Haar missie om mensen te helpen om het leven van hun dromen te creëren krijgt elke dag meer vorm. Geen valse beloftes over hoe zij je leven gaat veranderen, nee dat moet je zelf doen, maar met de unieke tools die zij je aanreikt komt je leven in een stroomversnelling terecht! Lieve Godelieve, dankjewel voor alles wat je doet!


Review van Ann Hendrickx

Sinds ik bij haar mij ingeschreven heb als Business Angel, ben ik mij dagelijks er bewust van dat “afstemmen op wat ik wil” levensbelangrijk voor mij is. Zij geeft mij de kracht om in mijn kracht te gaan en te zeggen : “Dit is wie dat ik ben”. Zij heeft mij geleerd mijn pure kwetsbaarheid te tonen aan de buitenwereld, mij zichtbaar te durven maken als ondernemer. Godelieve helpt je te focussen iedere dag op je dromen en doelen.


Godelieve’s Human Design Membership

Een Unieke en Exclusieve Reis naar Jezelf

Wat zit er in Godelieve’s Human Design Memberhsip ?

“Unlock your Design”

Maandelijkse Live Calls

Godelieve gaat maar liefst 2 live calls per maand via Zoom geven, waar ze praat over specifieke topics die je gidsen doorheen jouw experiment met Human Design. Deze live calls gaan 1x/maand overdag en 1x/maand ’s avonds door, zodat iedereen de kans krijgt om er live bij te zijn.  Je kan ze achteraf altijd makkelijk terugvinden in je Dashboard in onze Academy.

Toegang tot Godelieve’s Human Design Bibliotheek

In deze Human Design bibliotheek vind je dadelijk uren content rond Human Design terug.  Ze wordt doorheen het jaar verder aangevuld met nieuwe content.  Zo kan je op eigen tijd en tempo aan de slag met Human Design. Zowel voor de absolute beginner als de Human Design Junkie.

Toegang tot specifieke Human Design Experimenten

Godelieve gaat Human Design voor jou begrijpbaar en tastbaar maken door ze op te delen in verschillende experimenten. zodat je zelf kan uitkiezen waar jij mee van start gaat in jouw Pad in het belichamen van jouw Unieke Design.  Er gaan experimenten zijn rond type, strategie, autoriteit, profielen, centra,… en nog veel meer. Deze gaan in de loop van de memberschip verder worden uitgebreid.

Exclusieve online Facebookgroep voor de leden van Godelieve’s Human Design Membership

In de Exclusieve Facebookgroep voor de leden, kan je al je vragen stellen en krijg je ondersteuning van zowel Godelieve als de andere leden.  In de Facebookgroep kan je elkaar beter leren kennen, connectie maken met mensen met hetzelfde type, of hetzelfde profiel,… Het gaat je heel wat herkenning geven en maakt dat je sneller je eigen Design gaat kunnnen belichamen.

Resources en Bonussen – Exclusief voor Godelieve’s Human Design Membership

Tijdens de loop van het komende jaar ga je toegang krijgen tot Human Design Resources die je kan gebruiken om te leren over Human Design en die je kan uit printen.  Bonussen zoals meditaties en andere dingen worden regelmatig toegevoegd  

Exclusieve Coaching Opportuniteit voor de leden van Godelieve’s Human Design Membership

Normaal coacht Godelieve enkel de mensen die in haar High Level Programma : “Powerhouse Soul Godsess” zitten of haar private klanten (max 5).  Maar tijdens de live calls in de membership gaat Godelieve op regelmatige basis tijd en ruimte maken voor HOT SEATS zodat je de kans krijgt om daar haar gecoacht te worden (onbetaalbaar) op basis van jouw unieke Human Design Chart.  Deze coaching oppurtuniteiten gaan duidelijk in de groep aangekondigd worden en je kan er je elke maand kandidaat voor stellen.Op die manier kan iedereen minstens 1 keer tijdens het jaar aan beurt komen. 

In the moment you can truly embrace your uniqueness,

you are Divine

 

– Ra Uru Hu – Founder Human Design

Wat is de investering voor Godelieve’s Human Design Membership : “Unlock your Design”?

Meest gestelde vragen

Wat is Godelieve's Human Design Membership?
Deze membership is uniek in zijn ontwerp en volledig gericht op het leren belichamen van je Human Design.  Teveel mensen hebben alle kennis van Human Design, maar kennis is nutteloos als je het niet kan toepassen.

Het is pas door het leven van je design, dat je Authentieke Zelf kan doorschijnen

Alles in de memberschip is daarop gericht

Dit is de enige plaats buiten mijn private coaching en mijn jaartraject : “Powerhouse Soul Goddess” waar je door mij kan gecoacht worden . Tijdens de live calls kan je je daarvoor kandidaat stellen.  Maandelijks krijgen verschillende mensen deze unieke kans.

Het memberschip vraagt een minimum commitment van 1 jaar omdat je Human Design niet op enkele maanden kan leren toepassen.

Het compleet deconditioneren van je Desgin, heeft volgens Ra Uru Hu, de founder van Human Design, minstens 7 jaar tijd nodig.

Door het in een groep te doen, samen met een mentor die Human Design leeft en elke seconde ademt, wordt dit makkelijker.

Human Design is té ingewikkeld voor mij
Dat klopt Human Design is niet zo simpel als je het niet op een heldere en simpele manier uitgelegd krijgt en het teveel in de theorie blijft hangen.

Dat is de reden dat Goedelieve er bewust voor kiest om te werken met verschillende experimenten.

Zodat je je eigen experiment kan uitkiezen en dat kan gaan toepassen.  En zo stap voor stap je hele design kan gaan belichamen.

Er is al zoveel informatie over Human Design te vinden, kan ik er niet alleen mee aan de slag gaan ?
Er is inderdaad heel veel informatie over Human Design te vinden.

Spijtig genoeg zijn er maar weinig coaches én teachers die de belichaming teachen en het experiment niet aangaan.

In Godelieve’s Human Design Membership krijg je alle informatie die je nodig hebt én krijg je de tools en begeleiding om het effectief te gaan toepassen in je leven.

Dat maakt deze memberschip anders én compleet Uniek

Wat als ik nog helemaal niets weet over Human Design?
Godelieve’s Human Design Membership is zowel voor de absolute beginner als voor de gevorderde Human Design Junkie

Ieder gaat zijn gading vinden

Zijn er replays van de live classen ?
Ja natuurlijk

We streven er naar om alle opnames binnen de 48 uren in je Dashboard van de Academy op te laden.

Je kan daar alle replays van de live calls terug vinden.

Hoewel ondersteuning krijg ik in Godelieve's Human Design Membership ?
Godelieve’s Human Design Membership heeft zijn eigen exculsieve Facebookgroep waar je ondersteuning ontvangt door Godelieve en de andere leden.

Daar boven kan je je maandelijks kandidaat stellen voor één van de exclusieve “HOT SEATS” die Godelieve doet tijdens de live calls.

We streven ernaar om iedereen minstens één ker per jaar (en waarschijnlijk meer) aan bod te kunnen laten komen.

Waarom moet ik dadelijk voor minstens 1 jaar lid worden ?
Godelieve’s Human Design Membership is gericht op het aangaan van het experiment dat Human Design is én de belichaming ervan.

Deconditionering van je design heeft gemiddeld 7 jaar tijd nodig, volgens Ra Uru Hu, de founder van Human Design.

Door het samen in groep te doen én met begeleiding van een mentor die experte is in Human Design en het dagelijks belichaamt en zelf het experiment leeft, gaat je proces sneller kunnen verlopen.

Dat is de reden dat Godelieve een minimum commitment van 1 jaar vraagt, minder zou zéér onrealistich zijn en ze wil elk lid naar best vermogen kunnen ondersteunen in haar of zijn Reis.

Heb je nog vragen?
Stuur ons gerust een mail : team@godelieve.com

© Godelieve 2023