Badass Spiritual Babes Money Bootcamp

Welkom in Godelieve’s Badass Spiritual Babes Money Bootcamp

 

Hét Bootcamp voor spirituele en persoonlijke ontwikkeling zodat JIJ op 3 maanden meer overvloed,

meer energie, meer rust, meer liefde, meer vrijheid,…

in je leven hebt

 

 

Ik ben Spiritual Business Leader voor Badass Spiritual Babes die klaar zijn voor een leven  in volledige vrijheid.

Mijn expertise zit in het helpen van spirituele bewuste vrouwen die klaar zijn om te gaan leven op hun eigen voorwaarden, die een brandend verlangen hebben.  Die voelen dat er meer is in hun leven dan dat er nu uitkomt.

Een van mijn missies hier op aarde is om geld te brengen in de handen van de juiste vrouwen die er prachtige dingen mee gaan doen, zodat we samen de ripple van liefde en licht groter kunnen maken en van de wereld een mooiere plaats.

Om dat te doen heb ik een speciaal programma gecreëerd van 3 maanden waarin ik vrouwen leer om makkelijker en moeitelozer geld te gaan ontvangen.

Ik doe dit door een combinatie van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, energie werk, vergeving en heling, we gaan aan de slag met je innerlijke kind, koorden knippen, overgave, vertrouwen, durven vragen wat je écht wil,… zodat jij op het einde van die 3 maanden alles weet om meer overvloed in je leven aan te trekken

Enkele jaren geleden zat ik zelf in zak en as,

wist niet van welk hout pijlen te maken,

moest creatief zijn om mijn kinderen eten te kunnen geven én mijn rekeningen te betalen

Ik was een jonge weduwe met 2 jonge dochters en ik zat aan de grond….

Op dat moment heb ik mezelf beloofd,

dat als ik ooit zou leren hoe ik geld kon verdienen en ontvangen,

dat ik dat zou aanleren aan andere vrouwen zodat zij nooit in deze situatie zouden moeten komen of er in moeten blijven.

Badass Spiritual Babes Money Bootcamp is het bewijs dat ik mijn belofte na kom…

 

 

Mijn leven ziet er nu compleet anders uit sinds die dag,

ik was in staat om mijn mindset/gedachten  helemaal te veranderen,

ik creëerde voor mezelf een leven waarbij ik me nog regelmatig in mijn arm moet knijpen om te zien of ik niet droom

Vier jaar geleden had ik (eindelijk) de moed verzameld om mijn eigen zaak te starten.

Eerst klein met enkele klanten maar algauw ging ik online.

Ondertussen heb ik al honderden mensen in België, Nederland en Duitsland geholpen bij het veranderen van hun gedachten.

Ik leer mensen aan om elke situatie de baas te kunnen met hun geest

I teach you how to kick the ass of every situation with your mind !!!

 

 

 

Nu leef ik elke dag het leven waar ik toen enkel maar kon van dromen :

 • Ik werk van thuis uit (vroeger stond ik minstens 1,5 uur per dag in de file),
 • Bepaal mijn eigen uren en schema,
 • Woon in een prachtige jaren ’70 villa in het groen met een binnenzwembad van maar liefst 150 vierkante meter,
 • Ben sinds 2,5 jaar getrouwd met de liefste man op aarde (hem heb ik aangetrokken met afstemmen en journalen, maar dat is een apart verhaal),
 • Heb een ongelooflijk mooi nieuw samengesteld gezin met 4 kinderen,
 • Kan reizen zoveel ik wil naar waar ik wil,
 • Werk met de liefste klanten ter wereld,
 • Kan zo creatief zijn als ik wil (dat is de reden dat ik zo vaak nieuwe cursussen en challenges doe, kan er helemaal mijn ei in kwijt),
 • Ben zo gezond als een vis
 • Eet elke morgen biologisch geteeld fruit,
 • Kan regelmatig uit eten gaan,
 • Ik heb een investeringspand dat we verhuren,
 • Ik steun elke maand Unicef en andere goede doelen die me nauw aan mijn hart liggen,
 • draag kleding van merken waar ik me goed in voel (en waar ik vroeger maar van kon dromen)
 • ….

 

 

Kortom, ik ben GELUKKIG !!!

Toen ik mij inschreef voor de bootcamp wou ik mij nog meer verdiepen in mijn geldmindset.

Al vrij snel werd het voor mij een verhaal van liefde.

Van mezelf graag zien en de moeite waard vinden om alles te ontvangen wat ik wil.

Een verhaal van in de spiegel te kijken en oude verhalen los te laten.

Halverwege de cursus zijn een aantal van mijn intenties al behaald.

Ik kijk enorm uit naar de andere helft.

Je doet dit niet alleen maar samen met een fantastische groep gelijkgestemden zielen die je inspireren, meelezen met je verhaal,die samen onderweg zijn.

De liefdevolle schop onder de kont krijg je van godelieve die je met haar powervolle zeer hoge energie brengt waar je wilt dat jouw reis naar toe gaat.

Dus niet twijfelen zeker doen.

Je verdient je investering driedubbel terug. 💕 Lieselotte Peters

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020

[/et_pb_column]

Badass Spiritual Badass Money Bootcamp

 

    is mijn cadeau terug aan het Universum

 

 

 

Uit dankbaarheid !

 

Een cadeau omdat ik door mijn eigen geldverhaal op zo’n diep niveau te kunnen helen met behulp van de steun en kracht van het Universum, God en de Engelen, ik jullie nu ook kan helpen om voor eens en altijd jouw geldrealiteit te veranderen.

Je leert om al je financiele zorgen over te geven aan het Universum/God/Engelen

Dit gaat niet over co-creatie, visionboards maken, of jezelf een “alsof” cheque van het Universum uitschrijven voor enkele miljoenen

Integendeel in Badass Spiritual Babes Bootcamp ga je van start met het overgeven van je geld, je problemen, je zorgen, je verlangens,… alles -aan het Universum/God/Engelen zodat je jezelf kan losmaken van het geworstel en het geforceerde gedoe rond geld.

Je gaat begrijpen dat jij een onderdeel bent van iets veel groters dat jij kan dienen en dat ernaar verlangt om jou te dienen.

Kortgezegd : je wordt een “voertuig” voor Goddelijke Flow.

Je gaat open staan voor de manieren waarop Universum/God/Engelen je geld/overvloed wil geven, meestal op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen.

Lieve Godelieve,

ik ben het universum zoooooooo dankbaar dat ik u op fb heb mogen ontmoeten op een van mijn slapeloze nachten 🙏🙏💪

Deze cursus is voor mij een eye opener

Ik heb zoveel mooie positieve inzichten gehad en eindelijk die stamp onder mijn kont om actie te ondernemen voor mijn missie….

Ik ben zo helder in mijn hoofdje en niet meer bang .

Wat een metamorfose !

Nogmaals bedankt Godelieve en bedankt prachtige ladies in deze groep waar ik mij heel veilig in voel ❤️🙏😍 Antonella Bomboi

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020

Ongeacht wat je financiele situatie ook is, het maakt niets uit. 

Want je hebt nu met heel je hart besloten om aan de slag te gaan met dit proces en daardoor ga je evolueren naar de Goddelijke Flow met het idee dat enkel

Universum/God/Engelen de eigenaar is en de Bron van alles is en dan…. 

Dat beloof ik je…. VERANDERT ALLES !!!!

Geld is niet van jou

Geld is niet van mij

Het is allemaal van het Universum/God/Engelen

Ik heb vanmorgen net een check gemaakt “voor en na”.

Tijdens de voorbije 3 maanden ben ik enorm gegroeid in mijn bewustwording.

Het journalen, huiswerk en innerlijke werk hebben mij al zoveel geleerd en inzichten gegeven.

Ik ben dan ook heel blij en dankbaar dat jij Godelieve, op mijn pad bent gekomen.

Dank je wel voor alles🙏 Gina Cloosen

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020 , Trainingcoaching.be

Jij bent hier omdat je klaar bent om “wakker” te worden van onze collectieve maatschappelijk geïnduceerde “slaap” waarin we leven.

Je innerlijke alarm is afgegaan en zegt : “Het is nu tijd om te weten dat Universum/God/Engelen de enige Bron van alles is”

Jij bent klaar, eindelijk klaar, om overvloed te ZIJN in plaats van het achterna te lopen.

Ik ga je in het Badass Spiritual Babes Money Bootcamp mee nemen in de specifieke stappen om je te helpen bij het maken van deze shift.

We gaan samen 3 maanden onderweg, reserveer voldoende tijd om hiermee aan de slag te gaan.

De meeste mensen hebben heel erg diepgewortelde beperkende overtuigingen en dan kunnen 3 maanden lang genoeg zijn om je hersenen te her programmeren, zodat ze anders gaan leren denken en je te laten shiften en toch kort genoeg om je geïnspireerd te houden.

Onthoud : stap voor stap, terwijl je ten dienste staat van Universum/God/Engelen, ga je voelen en ervaren dat je wordt ondersteund, dat er voor jou gezorgd wordt

Vertrouwen zal zich ontwikkelen zodat je weet dat er ALTIJD voor je zal GEZORGD WORDEN !

Het is zoals jij zegt Godelieve Tubbaxjouw cursussen zijn een enorm geschenk aan jezelf, ik kan dit alleen maar bevestigen ...

dit is met het bootcamp niet anders … ik ben alleen maar positief … jij weet mensen te motiveren en te stimuleren om net dat ietsje meer te doen zodat je kan groeien

het is niet dat ik nog geen innerlijk werk heb gedaan maar nu gaat het gewoon vanzelf,

ik neem de tijd voor mezelf en mijn huiswerk en mijn Miracle Morning …

mooie inzichten en oude patronen die doorbroken worden

het komt allemaal aan bod …

ik heb gemerkt dat schrijven, schrijven en nog eens schrijven toch wel een wondermiddel is ...

ik dacht dat ik deze bootcamp alleen ging doen … immers je schrijft je in, je doet je huiswerk en je kijkt naar de live-streams … niets is minder waar want ik ben terecht gekomen in een groep straffe madammen die al dit innerlijk werk zo mooi maken door hun openhartigheid, onvoorwaardelijke steun en liefdevolle boodschappen …kortom een aanrader ... ❤️ Sabine De Wilde

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020

Voor mezelf, toen ik dit alles zelf leerde en ging toepassen en ervaarde dat de angst voor geldtekort kon verdwijnen, het was alsof ik vervroegd werd bevrijd van een levenslange veroordeling

Omdat het niet JOUW GELD is, maar dat van Universum/God/Engelen,  hoef je geen stress te ervaren, hoef je geen strategieën toe te passen, hoef je niets te verzinnen, hoef je niets te manifesteren, en het er gewoon laten zijn.

Alles wat je hebt verkregen door je ego kan je “kwijt” spelen (verliezen), maar als je onderdeel wordt van de Goddelijke Flow, dan kan Universum/God/Engelen alles en iedereen gebruiken om je te voorzien van wat je nodig hebt.

De juiste acties en connecties kunnen van overval vandaan komen.

Iets veel groters dan het ego, kan het eindelijk overnemen, en als je ziel iets nodig heeft, zal het komen, altijd !!!

De kracht van constant inkomende genade,

het plezier van het ontvangen,

synchroniciteit na synchroniciteit die elkaar blijven opvolgen als golven op het Heilige Strand van het Leven :

dat is ware overvloed.

Het wachten is eindelijk voorbij

 

 

 

Badass Spiritual Babes Money Bootcamp is geopend !

Deze cursus is een perfecte aanvulling om dieper te graven naar je eigen authentieke ik.

Ik dacht altijd dat ik het wel alleen kon.

Maar als je wil doorgroeien heb je iemand nodig die je de weg toont, die je steunt in je avontuur, die je mee op pad neemt om de dingen te laten zien die jij nog niet ziet.

Ik heb ervaren dat waardecreatie vanuit je eigen authentieke ik als vanzelf gaat.

Sinds 16.04 zijn er volgende zaken positief veranderd :

– van mijn pijnervaring van vroeg opstaan een plezierervaring gemaakt. Nu gaat mijn wekker elke ochtend om 5u40 en ben ik enthousiast om de dag te starten. Ken je het gevoel dat je vroeger had als je opstond omdat er een mega leuke activiteit op de agenda stond? Wel, dat gevoel ervaar ik nu elke ochtend, ongelooflijk.
– als ik het innerlijke werk doe in de ochtend verloopt mijn dag magisch.
getest : doe ik het niet is het een rommeltje.
– ik heb “eindelijk” structuur in mijn agenda zonder een elle lange to do list en nog wat relaxtijd.
– ik was op zoek naar mijn WHY… én heb die “eindelijk” gevonden!
– ik was op zoek naar “SLIM” werken ipv hard… gevonden!
– ik neem elke dag 3 à 4 uur tijd om aan mezelf te werken. Nu sta ik op en ben ik zo excited om te starten omdat ik weet dat er weer mooie inzichten volgen én ik ben dan zo nieuwsgierig naar wat komen zal.
– Ik kan mensen beter lezen en begrijpen. Vaak zijn het oude verhalen, niet hun eigen waarheden, weerstand, jaloezie…. Voorheen raakte die dingen me en kon ik het niet plaatsen, nu weet ik waar het aan ligt en laat ik het los of probeer ik hen een inzicht te geven.
– het leven lijkt terug veel makkelijker….simple,fun and magical.

Ik ben je dankbaar Godelieve, dat het universum je liet zien.

Ik ben mezelf dankbaar dat ik de kans greep. Cindy Budts

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020 , Health Coach

Waar werken we aan tijdens

Badass Spiritual Babes Money Bootcamp

  Het shiften van je overtuigingen van schaarste naar overvloed daardoor ga je makkelijker en meer geld in je leven manifesteren

♥ Ik leer je mijn eigen persoonlijke proces aan dat ik elke keer gebruik als ik door bepaalde beperkende overtuigingen wil shiften, als ik een nieuwe, betere keuze wil maken

♥ Ik vertel je alles over de Goddelijke Bron, het Universum/God/Engelen, jezelf uit de weg gaan om zo ruimte te maken om het Universum het te laten overnemen,…

♥ Ik vertel je wat radicale aanvaarding is en hoe je dat concreet doet

Overgave en geld, het leren zetten van je intenties om zo makkelijker te kunnen ontvangen

Weerstand, commitment aan jezelf, ruimte creëeren, dankbaarheid.

♥ Bereid leren zijn om jezelf en anderen te vergeven, te helen om zo ruimte te maken voor je nieuwe geldrealiteit

♥ De energie en vibratie van geld leren begrijpen.  Leren hoe je een energetische match wordt met geld. Van daaruit kan je verder evolueren naar de plaats waar je vanuit ontspanning steeds meer en meer geld kan gaan ontvangen.

♥ Ontdekken waarom het zo belangrijk is dat jij je unieke geschenk hier op aarde gaat Zijn.  Je gaat beseffen waarom het voor het Hoogste Goed is als jij je geldblokkades heelt.  Dit gaat over het loslaten van schuld en schaamte rond geld, rond schulden, rond je verleden,…

♥ Leren in compleet vertrouwen te gaan en in complete rust en ontspanning meer geld te gaan ontvangen (dat is zo leuk !!!)

♥ We gaan samen een energetische schoonmaak doen : koorden knippen, verleden loslaten, koorden en chakra’s, vorige levens, zelfopoffering en verlies

♥ We gaan aan de slag met je Innerlijke kind

♥ En nog veel meer.

Deze cursus heeft voor mij veel teweeggebracht.

 

Hiervoor ben ik heel diep gegaan met mijn gezondheid,

heb ik mensen uit het verleden vergeven,

trauma’s een plaatsje gegeven,

afscheid genomen van dierbare personen die mijn weg naar verlichting blokkeerden…

 

Deze bootcamp zorgt dat ik een ware transformatie meemaak,

herboren mag worden als een nieuwe sterkere ik en dat alles met Godelieve aan het roer.

 

Ik ben haar ontzettend dankbaar, want zonder haar zou ik nog steeds vastzitten in mijn oude patronen.

 

Een aanrader,

elke vrouw is het waard,

verdient het om deze cursus te mogen volgen 💖 Heidi Van Praet

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020

 ♥ Extra :

Facebook Cursus Communicatie Groep : Je krijgt toegang tot de EXCLUSIEVE Facebook groep voor de groep van zomer 2020, waar je je vragen kan stellen, waar ALLE modules LIVE worden gegeven, waar je extra wijsheid, ondersteuning en liefde ontvangt van je mede Bootcampers en mezelf.

 

♥ Extra :

Badass Spiritual Babes Money Bootcamp Werkboeken : 8 speciaal gemaakte werkboeken waar je extra huiswerk krijgt om zo extra inzichten te ontvangen, die een prachtig naslagwerk voor je vormen na afloop van deze cursus

 

♥ Extra :

Badass Spiritual Babes Money Bootcamp Vraag en Antwoordsessies : tijdens deze Bootcamp organiseer ik maar liefst 3 exclusieve Vraag en Antwoordsessies in onze Facebookgroep waar jij AL JE VRAGEN aan mij persoonlijk kan stellen.  Op die manier kan je OPTIMALE RESULTATEN behalen.  Je staat er immers NIET ALLEEN voor.  We doen dit samen !

 

♥ Extra :

Badass Spiritual Babes Money Bootcamp Rustweken : om je genoeg tijd te geven om alles te bekijken, je huiswerk te maken, het geleerde te integreren in je leven,  heb ik besloten om tijdens deze Bootcamp 2 rustweken toe te voegen.

 

♥ Extra :

Badass Spiritual Babes Money Bootcamp Bonussen : de bonussen zijn dadelijk voor jou beschikbaar na ontvangst van je betaling !  Zo kan je er nu al mee aan de slag gaan, kan je al extra mindset doen en een voorsprong nemen vooraleer de modules van start gaan (op 30 april 2020).  BSBB heeft maar liefst 7 geweldige BONUSSEN met een totale waarde van meer dan 3000 euro.  Je ontvangt : Mindset training : “Money is an inner game” (2 keer) – Online cursus : “Moeiteloos Ontvangen”  – Mindset training : “Money is your birthright” en de bundel : “Stop je Geworstel met Geld” waarin maar liefst 3 online cursussen inzitten (“Geldmindset online cursus”“Trust in the Money Flow” en “Re-coding your Money Patterns”)

Module 1

 In deze eerste module gaan we de basisprincipes van het Universum bespreken zodat we een stevig fundament kunnen maken om in de volgende modules op verder te bouwen.  We hebben het hier over de Goddelijke Bron, met jezelf uit de weg gaan, met radicale aanvaarding en we zetten onze intenties.

Module 2

In module twee gaan we verder bouwen op het fundament en starten we met de 5 Goddelijke stappen voor het creëeren van overvloed.  We gaan aan de slag met  ruimte creëeren, gaan we stoppen met klagen over geld, gaan we onze dankbaarheids statement uitschrijven en leer je om wat er nodig is om makkelijker geld te ontvangen. 

Module 3

In Module 3 gaan we de verdieping in.  We gaan de 5 stappen naar Overvloed uit diepen.  Ik geef je extra tools mee waar je mee aan de slag kan.  We gaan het hebben over de ziel en overvloed.  We gaan dieper in op je “oude verhaal” zodat je kan stoppen met jezelf te pijnigen en meer overvloed in je leven kan ontvangen.

Module 4

Module 4 is volledig gewijd aan het houden van je energetische schoonmaak.  Je gaat leren om je innerlijke leiding terug in eigen handen te nemen.  We gaan aan de slag met “koorden knippen” en chakra’s.  We hebben het over vorige levens, zelfopoffering en het loslaten van je angsten.  Dit is een pittige module

Module 5

De 5de module draait volledig rond ons vergeten Innerlijke Kind en hoe dat je innerlijke kind je kan tegenhouden in het manifesteren van wat je wil in je leven.  We gaan je muur afbreken, we keren terug naar de Bron van Dankbaarheid, we hebben het over zelfliefde,… dit is een module die heel veel oude energie gaat vrij maken zodat er nieuwe ruimte wordt gecreërd voor je verlangens en dromen. 

Module 6

Module 6 gaat over enkele kleine juweeltjes die ik je wil meegeven op 3 verschillende niveau’s.  We gaan het hebben over de Heilige Mislukking, over onthechting en overgave.  Dit is een heel spiritueel getinte module die heel veel inzichten gaat geven op een heel diep niveau.

Module 7

Module 7 gaan we aan de slag met technieken die je helpen als je het gevoel hebt dat je “op de proef wordt gesteld”.  We gaan aan de slag met onze intuïtie, met moed.  We gaan het hebben over het volgen en open staan voor “signalen”Hoe je hulp kan vragen aan het Universum/God/Engelen.  We sluiten deze module af met respect voor de “Goddelijke Timing”. 

Module 8

In deze laatste en afsluitende module gaan we verder met “Goddelijke timing”, gaan we ons “ik” loslaten en leer je hoe je mee kan gaan met de Goddelijke Flow.  We gaan het hebben over “Goddelijke volgorde” en hoe je steeds door Liefde wordt geleid als je het toelaat.  We sluiten af met hoe je “last-minute” beslissingen kan nemen. 

Ik vind deze cursus super.

Ik ben nog nooit zo diep geweest.

Alles wat in het verleden in je leven is gebeurd, bepaalt hoe je nu leeft.

Dankzij die cursus die Godelieve op een wonderlijke manier brengt, leer ik  het verleden los te laten, blokkades op te geven.

MIjn financies zijn nog niet gegroeid maar ik weet en voel en geloof dat het Universum er mee bezig is en dat er mij veel overvloed staat te wachten .

Ik heb vele inzichten gekregen over hoe ik denk hoe ik handel hoe ik leef.

Godelieve ik bedank je dat je in mijn leven bent gekomen.

Veel liefs 💖🙏 Christine Vankeirsblick

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020

Review van Kristin Van den Bogaert – Business Angel

Wanneer ik het aangaf, zonder het zelf te beseffen kwam Godelieve op mijn FB pad. De duwtjes die je krijgt om toch door te zetten naar iets hoger zijn gewoon juist. De twijfel die je voelt, voelt zij ook . Ze gaat rechtdoor en is eerlijk in wat ze voelt en wat ze aangeeft. Haar idee om ooit Moeder Theresa te worden is gelukt maar dan iets moderner. Voila, dat is wat ik vind.

Review van Desie Vrints, Business Angel

Godelieve, ze inspireert me keer op keer opnieuw. Ze straalt kracht liefde en energie uit. Ik stapte in de Soul Family. Wat was dit thuiskomen, zo omringd door gelijkgestemde mensen. Op het event “stap in je rijke zelf”. In volle positieve energie geloofde ze in mijn toekomst. Ik stapte in als Exclusieve Business Angel, whaaauw wat heeft me dit al ver gebracht, en ik ben nog maar halfweg dit traject.  Liefs Desie

 

Review Tania De Pessemier – Xtra Ordinary online cursus – januari 2020 – 1 op 1 met Godelieve

Lieve Godelieve, je bent en was voor mij meer dan een inspiratie. De cursus heeft voor mij heel veel meer inzichten met zich meegebracht en me klaargestoomd om veel meer zelfliefde te gaan toelaten en meer voor mezelf te kiezen.  Om meer te gaan genieten, te vertrouwen en van het leven te gaan genieten. Je bent een pracht van een vrouw en een supercoach !  Een hele dikke merci voor alles.  Ik raad iedereen aan om met jou te werken. 

 

Review van Cindy Van De Kerkhof over Soul Retreat met Godelieve

Het was fijn om samen te zijn met gelijkgestemde zielen. Tijd te nemen voor jezelf, jezefl waardevol genoeg te vinden om bij stil te zijn.

Godelieve stelt prikkelende vragen die je uitdagen om het innerlijk werk te doen en te groeien. Ze is een boeiende, slimme vrouw met enorm veel kwaliteiten.

Gun jezelf het cadeau van een Soul Retreat met Godelieve en Spirt. Je bent het waard !

 

Review van Crista Vullers, verschillende online cursus – inclusief 1 op 1 

Ik heb reeds verschillende curssusen gedaan en ze zijn super goed.  Hoge energie en frequentie, veel inspiratie, inzichten gekregen, ik ben enorm spiritueel gegroeid.  Godelieve geeft veel prachtige werktools.  Ze is een super madam en coach.  Ik kan het iedereen aanraden om met haar te werken. 

 

Ik vind deze cursus soms heel confronterend en loop vaak tegen weerstand aan … maar ik maakte de keuze om te investeren in mezelf en heb de moed om de moeilijke onverwerkte stukken van mijn levensverhaal op te ruimen .

 

Het helpt me vooruit om mijn cursus budgetcoach af te ronden en mijn visie op geld/ overvloed te veranderen.

Ik voel nu reeds een mindswitch en deze bootcamp heeft mijn drang naar persoonlijke uitdieping alleen maar verder aangewakkerd 🙏

 

dankjewel Godelieve Chloë Vlieghe

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020

Hoe Badass Spiritual Babes Money Bootcamp werkt

 

Deze cursus gaat volledig ONLINE door !

De 8 modules worden systematisch aan je vrij gegeven (zie bij “Vaak gestelde vragen onderaan de pagina voor de dagen).

De 3 Vraag en Antwoord livestreams gaan compleet LIVE ONLINE via Zoom zodat we elkaar kunnen zien en beter kunnen leren kennen.

In de besloten Facebookgroep kan je je huiswerk delen, vragen stellen, connectie maken met je mede bootcampers,….

Alle BONUSSEN (meer dan 20 uren video) komen dadelijk voor je beschikbaar na ontvangst van je betaling

Alle inhoud (modules – vraag en antwoord sessies en bonussen) worden allemaal toegevoegd aan onze Online Academy waar je na afloop toegang toe krijgt.

De Facebookgroep voor deze ronde blijft onbeperkt voor je open, ik zelf blijf er actief tot eind september 2020.  Daarna blijft die open voor de deelnemers om ervaringen met elkaar te blijven uitwisselen.

Je krijgt toegang tot de eerste ONLINE MODULE op donderdag 18 juni.

Check zeker je mail (spam/reclame folder als je gmail of hotmail gebruikt) als je je betaling hebt gedaan !

Als je vragen hebt, mail dan naar : team@godelieve.com en we helpen je heel graag verder.

Godelieve, jouw cursus vind ik heel divers opgebouwd, wat ik heel verrijkend vind.

De wekelijkse life sessies, die helpen mij om te focussen, om mijn vragen te stellen waar ik op dit moment tegen aan loop, ook om jouw bemoedigende woorden te horen, in mildheid verder te doen...

Je bent altijd heel makkelijk bereikbaar, dat vind ik een heel grote meerwaarde, een grote ondersteuning.

De besloten fb-groep, met gelijkgestemden, waar elk verhaal welkom is, zo fijn om in zo’n groep terecht te komen.

Een liefdevolle bedding.

De QenA vraag-momenten.

Ik vind het zeer fijn om iedereen zijn stem te horen

Werkt zeer verbindend, ook om iets aan elkaar te delen, uit te wisselen.

Fijn ook dat het wordt opgenomen, zo kan je de anderen nog eens horen en ook jezelf!

Het huiswerk is echt heel verdiepend werk, je duw in de rug, je gerust stellende woorden zijn heel deugddoend en heel welkom.

Ook het mee kunnen gaan met ieder zijn proces, het verloopt bij iedereen anders, da’s helemaal goed…

Alle extra’s bonussen, meditaties…

Teveel om op te noemen, wat je zegt dat je nooit meer dezelfde zal zijn, klopt voor mij 100 procent, zo’n kans om verdiepend werk te doen, zoveel ondersteuning van jou, van de groep, van filmpjes, teksten…

Het is een prachtige kado van jou aan mij! Mady Termote

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020

Ik vind deze cursus zo verruimend.

Ik liep al een tijdje verloren en deze cursus heeft me het extra duwtje gegeven om eindelijk eens uit mijn hoekje te komen waar ik al zo lang weggekropen zat.

Ik ben aan de slag gegaan met het huiswerk en zo een duidelijk zicht gekregen op wie ik ben en wat ik nu eigenlijk wil.

Ik heb mezelf beter leren kennen en heb een duidelijk zicht gekregen op mijn dromen en verlangens.

Ik heb het verleden een plaats kunnen geven. Ik dacht dat ik het al eerder gedaan had maar toch kwam dat verleden te pas en te onpas weer even boven.

En nu kan ik erover spreken als een echt verleden. Het is gebeurt en het kot niet meer weer. Ik heb me leren focussen op de toekomst.

Ik ben ook gestopt met het leven naar anderen hun waarden en overtuigingen. Ik heb mijn eigen waarden en overtuigingen en het is dik oké als die niet overeenkomen met die van anderen.

Ik ben enorm dankbaar dat ik heb kunnen ervaren hoe belangrijk spiritualiteit is.

Het heeft me altijd wel geïnteresseerd maar ben er nooit zo actief mee aan de slag gegaan als nu.

Bedankt voor de nieuwe inzichten! Lies Van den Bosch

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020

De investering voor Badass Spiritual Babes Money Bootcamp

 

De normale investering voor Badass Spiritual Babes Money Bootcamp is €1999*,

maar omdat ik het je gun om écht met je geldmindset aan de slag te gaan,

kan je meedoen voor maar € 888.*

 

 

Dat wil zeggen dat je een korting van een ongelooflijke €1111 ontvangt !!!!

 

 

 

Om het nog makkelijker voor je te maken kan je ook betalen in termijnen. 

Dan kies je voor de optie “betaal in termijnen” .

 

Ik kijk er zo naar uit om samen met jou te werken.

 

Als je vragen hebt, mail dan naar : team@godelieve.com en we helpen je heel graag verder.

 

*prijzen zijn voor de mensen die in 1 termijn betalen, de tarieven voor mensen die in termijnen betalen liggen iets hoger aangezien er extra administratie kosten (33 euro) zijn bij gerekend

Het is een cursus waar ik op duidelijke en gerichte wijze mijn aandacht naar binnen breng.

Met de vele oefeningen, vragen en tools neem je me op liefdevolle wijze mee.

Met je humor, enorme energie, hartelijkheid en kennis ben je voor mij een bijzonder mens.

Je deelt open je verhaal wat voor mij inspirerend en relativerend is.

Het geeft enorme steun om zelf mijn overtuigingen te onderzoeken en me open te stellen voor nieuwe mogelijkheden.

Ik leer vertrouwen en anders omgaan met emoties en vastgeroeste overtuigingen.

Dankjewel Godelieve Els Sleutels

Cursist : Badass Spiritual Babes Money Bootcamp - ronde april 2020 , Ademcircel

When you change the way

you look at things,

the things you look at change

–  Wayne Dyer –

Meest gestelde vragen

Wat is Godelieves Badass Spiritual Babes Money Bootcamp
De Bootcamp is een volledig ONLINE cursus van 8 modules en 3 vraag en antwoord sessies en verschillende waardevolle bonussen.

Deze cursus is ontworpen om je geest en gedachten te herprogrammeren zodat je meer van alles wat je wil : vrijheid, geld, liefde, rust,… in je leven kan aantrekken.

Godelieve is mindset en business expert en maakt gebruik van vele spirituele en energetische technieken.

Is dit wel geschikt voor mij?
Net zoals ieder van ons ben je elke dag druk in de weer met je werk, je gezin, je relatie…

Er schiet soms weinig tijd over voor jezelf maar toch wil je graag jezelf blijven ontwikkelen.

Helemaal in je eigen tempo en tijd.

Er is geen druk, jij bepaalt zelf wat je doet.

Je hebt dag en nacht toegang tot alle (al gemaakte) livestreams en alle bonussen.

Vertrouw erop dat het Universum je steeds laat zien welk item je het best kan doen.

In de besloten Facebookgroep kan je connectie maken met de andere leden.

 

Je kan regelmatig vragen stellen in de groep en aan Godelieve, ze is actief in de Facebookgroep tot en met eind september 2020. Daarna blijft de groep open voor de leden.

Alle vragen worden beantwoord tijdens de 3 Vraag en Antwoord Zoomcalls.

Hoeveel tijd kosten de modules?
Elke module beslaat ongeveer 1,30 uur

Voor de 3 Vraag en Antwoordsessies reserveer ik tevens 1 uur, zodat iedereen zijn vragen aan bod kunnen komen.

Verder moet je rekenen op ongeveer een halve dag per week om met je werkboek en de content aan de slag te gaan.

Zoveel te meer tijd je er aan spendeert, zoveel te beter en sneller je resultaten zullen zijn.

Mindsetwerk is werk dat je best dagelijks doet : journallen en afstemmen, mediteren, openstaan voor signalen van het Universum,… 

Wanneer komt er nieuwe informatie?
Hier onder vind je de data van alle modules en vraag en antwoord sessies.

De online modules komen op deze dagen vrij in je Online Academy.

De Vraag en antwoordsessies gaan door via Zoom.

In de Facebookgroep ben ik zelf dagelijks aanwezig op werkdagen om 1 keer per dag al je vragen te beantwoorden.

PLANNING :

 • Module 1 : 18 juni
 • Module 2 : 25 juni
 • Module 3 : 2 juli
 • Eerste Vraag en Antwoordsessie : donderdag 9 juli om 18:30 via Zoom
 • PAUZEWEEK 1 : 16 juli
 • Module 4 : 23 juli
 • Module 5 :  30 juli
 • Module 6 : 6 augustus
 • Tweede Vraag en Antwoordsessie : woensdag 12 augustus om 18:30 via Zoom
 • PAUZEWEEK  2 : 20 augustus
 • Module 7: 27 augustis
 • Module 8 : 3 september
 • Afsluitende Vraag en Antwoordsessie : 10 september om 18:30 via Zoom
Ik heb nog meer vragen. Waar kan ik die stellen?
Vragen?

Twijfels?

Neem contact op!

Stuur een e-mail aan:

team@godelieve.com

Wie is Godelieve?

Ik help jou om je Zielsmissie te vertalen in een succesvol en afgestemd leven en bedrijf in vrijheid en overvloed

 

 

 Ik ben hier voor jou : 

de ambitieuze, gedreven vrouw die een groot verlangen heeft, die voelt dat ze geboren is voor meer, die niet anders meer kan dan haar boodschap, haar verhaal te gaan vertellen en dat wil vertalen in een succesvol en vooral afgestemd bedrijf zodat jij je zielsmissie hier op aarde kan gaan leven. 

 

Herken je dit ?

 

Je wil iets anders, maar weet niet wat

Je voelt dat er meer is, maar kan er niet de vinger op leggen

Je hebt het gevoel dat je jezelf voorbij loopt, dat je allerlei dingen doet die anderen van je verwachten maar die eigenlijk niet bij je passen,

Je vindt het niet makkelijk om “neen” te zeggen, om je grenzen te bewaken,…

Je bent bang dat je anderen gaat teleurstellen dus zeg je maar altijd ja.

 

Dat maakt dat je moe bent, lusteloos, jezelf moet voort slepen,

Je vraagt je af : “Is dit nu alles ?”

“Is dit het leven dat ik echt wil ?”

 

Je voelt diep vanbinnen dat dat niet zo is,

Dat je geboren bent voor veel meer, voor iets veel groters,…

Maar je weet niet hoe je hiermee kan starten, wat daar voor nodig is, …

 

Je voelt dat het tijd is om jezelf te laten zien, je visie te gaan verkondigen, je zielsmissie te gaan leven

Je voelt dat je dit wil gaan doen door je eigen bedrijf op te starten waarmee je jouw zielsmissie in de wereld kan gaan zetten.

Je verlangt er zo naar om meer vrijheid te hebben, om elke dag te kunnen doen wat je graag doet, om mensen te helpen, om daarmee goed je geld te verdienen,..

Je hebt een enorm brandend verlangen dat elke dag groeit in je buik, je voelt de roep van je ziel, ze wil gehoord worden, ze wil gezien worden, je voelt dat de tijd rijp is om je zielsmissie hier op aarde te gaan leven, maar je weet niet hoe ?

Je kan het al helemaal voor je zien, maar in de realiteit weet je niet hoe je hiermee aan de slag moet gaan.

 

Ik weet waar je tegenaan loopt, ik zat enkele jaren geleden op hetzelfde punt : burn out, voelen dat er meer is maar er niet de vinger op kunnen leggen, een brandend verlangen in mezelf dat ik niet meer kon stoppen,…

Ik begon met afstemmen, met mediteren, met het toepassen van de Miracle Morning,… dat leidde ertoe dat ik de kracht in mezelf vond om mijn zielsmissie te gaan vertalen in een bedrijf en leven dat compleet is afgestemd met wie ik ben in mijn kern, in mijn Zijn

 

 

Godelieve werd geboren !

 

 

 

Ik nodig je van harte uit om jouw zielmissie op aarde te gaan leven.

Ik help je hierbij heel graag op weg door middel van mijn Afstemjournal.  

Dit journal gaat je hele leven en zijn veranderen !

Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord om e-mailberichten van Godelieve te ontvangen. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

© Godelieve 2018