Gate 6, de gate van conflict heeft een penetrerende energie die in het aura van anderen kan door breken met het doel van intimiteit.  

Als het op de juiste manier wordt gebruikt, dan kan het een toegangspoort zijn die leidt naar diepe intimiteit.  

De energie van deze gate gaat pas duidelijkheid en helderheid voor zichzelf krijgen als ze daar de tijd voor neemt.  Deze gate kan conflict met zich mee brengen en misverstanden, maar het doel van deze gate is om mensen te verbinden rond een gemeenschappelijk doel (tribal gate).

Deze energie moet wachten op helderheid/duidelijkheid, voor het weet dat de relatie correct is of niet.  (Dit komt omdat het een gate is die zich op de emotionele Solar Plexus bevindt, een centrum dat altijd nood heeft aan tijd om helderheid te krijgen)

Als het té snel in een relatie stapt, dan is de kans groot dat de relatie niet correct gaat zijn. 

Als de persoon wel de tijd nemen om te wachten op de emotionele helderheid, dan gaat er diepte komen vanuit het conflict. 

Als onderdeel van het Tribal – Defense circuit, draagt deze gate de energie met zich mee van liefde en oorlog, het antwoord ligt in de emotionele helderheid of het het één of het andere wordt. 

Heb jij gate 6 in je chart?

Hoe ervaar jij deze ?

 

Wil je meer weten over de gates en Human Design?

De hele uitleg, inclusief mijn persoonlijke interpretatie, de I-Ching en de Gene Keys?

Dan nodig ik je van harte uit om lid te worden van mijn Human Design Membership, waar ik veel dieper duik in alles wat met Human Design te maken hebt.

Je kan hier meer lezen over mijn Human Design Membership: Godelieve’s Human Design Membership